Nyt fra sognet

18. maj 2024

Nu kommer den dejlige lyse sommertid efter et travlt forår med glade mennesker – unge som ældre. Gode kirkelige handlinger, foredrag, koncerter og en stribe af andre aktiviteter. Nu nærmere ferietiden sig med stormskridt – så vær opmærksom på hvornår hvad finder sted. I perioden 30.juni til 11. august skal I være opmærksomme på tidspunkter og i hvilke kirker højmesserne finder sted. Følg med på hjemmesiden og på de sociale medier.


Nok går sognet på ”sommerferie”, men de kirkelige handlinger stopper heldigvis ikke. Og igen i år vil der være Sommerskole for de unge mennesker mens far og mor er på arbejde. Måske var det noget for nogle. Se mere her på hjemmesiden om tilmelding og praktik – og det er gratis.


Så er der desuden kun et halvt år til et nyt menighedsråd træder sammen. Det er givende at være med til at skabe rammer og muligheder for sognets borgere, så ud til naboer, venner, kontakter m.fl. for at fortælle lidt. Der er valgmøde 17. september, hvor det kommende, nye menighedsråd meget gerne skulle vælges. Så sæt kryds i kalenderen allerede nu.
Hvis vi ikke ses inden – så god sommer til alle.

 

Jesper Helsø

Formand for menighedsrådet